EOS Stempels

Eenvoudig EOS stempels maken


commander

De grootste meerderheid van alle geproduceerde stempels zijn tegenwoordig zelfinktende stempels, een tendens die zich voortzet. Ondanks het succes van productie en distributie van deze stempels, biedt Colop ook nog een andere innovatieve oplossing aan voor het maken van zelfinktende stempels en wel in de vorm van flash stempels.       
Deze Flash technologie maakt productie van een gepersonaliseerd stempel binnen een paar minuten mogelijk. Het ontwerpen van een stempel en het productieproces is zeer eenvoudig. Het systeem is zo ontwikkeld dat iedere verkoopmedewerker in een winkel snel en simpel, zonder kennis van stempels te hebben een stempel voor de klant kan maken. Er zijn maar 4 stappen en vijf minuten tijd voor nodig om een gepersonaliseerd stempel te maken. 1) De lay out ontwerpen met de Colop typesetting software 2) De lay out op een transparant afdrukken 3) De tekstplaat belichten 4) Montage van de stempel
Colop biedt software, de benodigde productie en marketing materialen aan om direct te kunnen beginnen met de productie en effectief verkopen van stempels op uw eigen locatie. Door de compacte afmetingen van de Flash machine is er slechts een kleine ruimte voor nodig. Een uitstekende manier om uw klanten een ongekende en rendabele (kleine investering-hoge winstmarges) service te bieden - ideaal voor onder andere Copy shops, drukkerijen, en sign makers.
1) De lay out ontwerpen met de Colop typesetting software 
2) De lay out op een transparant afdrukken 
3) De tekstplaat belichten 
4) Montage van de stempel